Waarom ISUZU?

U bent hier

PICK UP EXPERT – TRUCK DNA

ISUZU is geen gewoon automerk maar een bedrijfswagenconstructeur met enkel pick-ups en vrachtwagens. In tegenstelling tot automerken die hun kennis vergaren uit de bouw van personenwagens, haalt ISUZU zijn know how uit de constructie van vrachtwagens. Dit vertaalt zich in onder andere een enorm sterk chassis. We kunnen wel zeggen dat de ISUZU D-Max truck DNA heeft wat zorgt voor een sterke solide pick-up! Wil je een single cab, extendend cab, of double cab? ISUZU heeft het allemaal.

5 jaar of 100.000 km garantie & assistentie

Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw ISUZU. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw ISUZU. Geniet daarom van 5 jaar of maar liefst 100.000 km garantie en assistentie!

Japans

ISUZU is 100% Japans. ISUZU staat voor betrouwbaarheid, degelijkheid, veiligheid, ervaring, prestaties en comfort. Kortom, Japanse kwaliteit.

Maatwerk

Als pick-up expert bieden wij u maar al te graag oplossingen aan op uw maat! U kan de looks van uw pick-up aanpassen zoals u dat wil, of u nu wilt gaan voor sportief of stijlvol. Houdt u meer van praktische accessoires of een speciale opbouw in de laadbak? Wij bieden voor elk probleem een oplossing. Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze accessoirepagina.

1 ton laadvermogen en 3,5 ton trekvermogen

Heeft u veel laad-en trekvermogen nodig? ISUZU combineert ze. Uiteraard heeft de D-Max een groot laadvermogen van minstens 1 ton. U wil een zware aanhangwagen trekken of uw paarden veilig vervoeren in een paardenvan? Wees gerust, de ISUZU D-Max trekt uw aanhangwagens zonder moeite. Met zijn 3,5 ton trekvermogen komt u niets te kort.

ISUZU community

Als ISUZU rijder zal u onmiddelijk merken dat er een hechte ISUZU community bestaat. ISUZU Benelux wil dit graag versterken door aanwezig te zijn op verschillende evenementen. Ben jij een ISUZU-eigenaar en wil jij ook aanwezig zijn op onze vele events? Houd dan zeker onze website en sociale media in het oog!

Tijdloos design

Het hele ontwerp van de buitenkant staat volledig in het teken van veiligheid. Daarnaast is het een modern design met tijdloze en vooral stoere looks. In het interieur van de ISUZU D-Max zal u de ruimste cabine vinden die op de markt is. Ook het interieur is voorzien van een mooi, maar vooral praktisch design.