Over ons

U bent hier

Onze kernwaarden en visies vind je alvast hieronder:

ERVARING

ISUZU Motors produceerde zijn eerste auto in 1916 in Japan en heeft dus een lange geschiedenis. Bijna een eeuw ervaring waar u van profiteert en die van ISUZU de grootste constructeur maakte voor middelzware / zware bedrijfsvoertuigen en de grootste dieselmotor-constructeur met ondertussen meer dan 23 miljoen motoren geleverd. Ontdek wat dit voor u betekent ...

BETROUWBAARHEID

ISUZU is de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen. De legendarische betrouwbaarheid van ISUZU werd gebouwd in de wereld van vrachtwagens en zware dieselmotoren. De D-Max is daarvan de waardige erfgenaam. Dat van de vorige generatie van de D-Max meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht werden, is daarvan het beste bewijs. En vandaag gaat ISUZU met zijn nieuwe D-Max nog een stap verder op gebied van innovatie met de nieuwe 1.9L motor!

PRESTATIES

ISUZU is de grootste producent wereldwijd van dieselmotoren voor bedrijfsvoertuigen en industriële toepassingen met meer dan 23 miljoen exemplaren reeds geleverd! U geniet dus mee van alle door ISUZU opgedane ervaring. De nieuwste 1.9L dieselmotor met 164 pk en 360 Nm vormt de perfecte synthese van zuinigheid en kracht zodat u geniet van een zo laag mogelijk verbruik gecombineerd met het vermogen nodig om zware lasten te vervoeren of alle-terrein hindernissen te nemen. Deze technologie, gekoppeld aan de beste aerodynamische waarden in zijn klasse, zorgt voor een uitstoot vanaf 163g CO2/km. Het nieuwe chassis, één van de breedste in zijn klasse, zorgt voor dynamische prestaties en een superieure stabiliteit.

VEILIGHEID

Veiligheid was de absolute prioriteit bij het ontwikkelen van de nieuwe D-Max. Bijgevolg bezitten alle D-Max modellen 6 airbags en aardig wat technische hulpmiddelen zoals ABS, EBD, ESC en TCS. De energieabsorberende motorkap beschermt de zwakke weggebruiker en natuurlijk zorgen veiligheidsgordels met gordelspanners en hulpmiddelen zoals Iso x-bevestiging voor kinderzitjes samen met de airbags voor optimale bescherming van de inzittenden. Het nieuwe chassis is nog steviger en dankzij ESC (Stabiliteitscontrole) en TCS (Tractiecontrole) is de D-Max meester op alle terreinen. Het chassis van de nieuwe 1.9L D-Max heeft maar liefst 8 dwarse verstevigingsbalken!

COMFORT

ISUZU besteedde uitzonderlijke zorg aan het interieur van de nieuwe D-Max en hij onderscheidt zich dan ook door middel van aardig wat elementen. Ruimte te over voor benen, hoofd en schouders waarbij rekening werd gehouden met de nieuwste ergonomische inzichten. Veel en gemakkelijk bereikbare opbergruimte en een instrumentenbord dat alle noodzakelijke toetsen binnen handbereik groepeert. Stap in de nieuwe D-Max en je beleeft de ruimte om je heen! Veel zorg werd besteed aan toegankelijkheid en geluidsisolatie zodat de nieuwe D-Max ook hier het verschil maakt. En kies je voor de luxe versie, dan geniet je standaard van verwarmde met leder beklede zetels en een elektrisch verstelbare bestuurderszetel, van automatische klimaatregeling en een ‘Premium Sound System’.

OOG VOOR HET MILIEU

ISUZU werkt mee aan een betere wereld en een beter milieu. ISUZU spitst zich toe op het ontwikkelen van schone en zuinige motoren. Het hele proces staat in het teken van het milieuverantwoord verwerken van afval. Ook bij de keuze van de materialen wordt rekening gehouden met hun toekomstige recyclage, onderdelen worden gemerkt zodat ze juist kunnen verwerkt worden.

INLEVEREN VAN VOERTUIGEN NA DE NUTTIGE LEVENSDUUR

Uw ISUZU werd geproduceerd om lang mee te gaan, maar ooit komt het moment waarop het economisch niet langer zinvol is om hem nog langer te gebruiken. Wanneer uw voertuig wordt bestempeld als autowrak kan u het, ongeacht het merk van het voertuig, gratis inleveren bij een erkend centrum waarvan u de adressen kan verkrijgen via uw ISUZU-verdeler. Voorwaarde voor een gratis terugname is wel dat het voertuig volledig is, geen vreemde afvalstoffen bevat en gedurende minstens zes maanden in België ingeschreven was. Voor meer informatie betreffende de aanvaarding en verwerking van autowrakken verwijzen wij u naar de organisatie Febelauto.