Edition Black

Edition Black

3,5 ton trekvermogen
5 jaar of 200.000 km garantie en assistentie
Extended cab - BPM vrij!
Pick-up expert!
100% Japans
Grote laadruimte
  • ABS (anti-blokkeersysteem)
  • EBD (elektronische remkrachtverdeler)
  • BA (assistance au freinage)
  • ESC (elektronische stabiliteitscontrole)
  • TCS (tractiecontrole)
  • Hill start assist & hill descent control
De Edition Black is uitgerust met black pack, zwarte XD778 wielen en AT banden, black style bar, black side bars, black roll & lock cover, under-rail bedliner (laadbak bescherming), navigation pack en camera, Edition Black sticker. Het black pack omvat diverse elementen als de radiatorgrill, spiegelkappen, handgrepen, ... die in het zwart worden uitgevoerd. Met deze pick-up verplaatst u moeiteloos zware ladingen tot 3,5 ton, trotseert u onbetreden paden of rijdt u heerlijk rond met uw gezin! De Edition Black is gebaseerd op de D-Max LS die reeds uitgerust is met keyless entry, start/stop knop, verwarmbare en elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels, elektrische ruiten, 6 airbags, ABS, EBD, TRC, ESP, HSA, HDC, hoogteregeling op stuur en chauffeursstoel, aluminium velgen, mistlichten, airco (volautomatisch op de versie met automatische versnellingsbak), ...

Exterieur

Interieur

5 JAAR OF 200.000 KM GARANTIE & ASSISTENTIE

Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw ISUZU. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, bieden wij een garantie die net zo goed is als uw ISUZU:

  • 5 jaar of 200.000 km garantie* **
  • 5 jaar of 200.000 km ISUZU Assistance **

Deze garantie is geldig op de motor, de versnellingsbak, transferbak, aandrijfassen en differentiëlen. De waarborg is geldig in de landen van de EU en in de vrije europese marktzone. ISUZU stelt deze unieke waarborg van 5 jaar of maar liefst 200.000 km (!) voor voertuigen ingevoerd door ISUZU BENELUX en verkocht door het officiële ISUZU net in de BENELUX (verschillen zijn mogelijk volgens het land en het model).

Garantie is onderhevig aan voorwaarde (zie voor details in het waarborgboekje meegeleverd bij de wagen).

EXTRA VOORDELEN VOOR ISUZU-RIJDERS

2 jaar waarborg op afzonderlijk aangekochte originele ISUZU-onderdelen en accessoires.

* De commerciële waarborg is niet geldig voor batterijen, slijtage- of onderhoudsonderdelen, audio/navigatie (2 jaar), na geplaatste accessoires (2 jaar waarborg volgens de waarborg van de fabrikant).

** Onderhevig aan voorwaarde (zie voor details in het waarborgboekje meegeleverd bij de wagen)

Klaar voor de ultieme rijervaring?